Κούβελας για εμβολιασμό παιδιών: είναι ανήθικο, αντιδεοντολογικό και παράνομο

Κούβελας για εμβολιασμό παιδιών: είναι ανήθικο, αντιδεοντολογικό και παράνομο

“Τα πιτσιρίκια δεν εμβολιάζονται γιατί είναι ανήθικο, αντιδεοντολογικό και παράνομο. Ακόμα και αν νομιμοποιηθεί, δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

“Δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να μας λέει ότι τα παιδιά νοσούν σοβαρά και οι δύο η τρεις θάνατοι στις 13.000, αυτό που μου λέει είναι ότι ο κορωνοϊός μπορεί και να τα προστατεύει γιατί από τον πνιγμό πεθαίνουν περισσότερα. Άρα είναι προστατευτικός ο ιός. Είναι πάρα πολύ χαμηλή η επίπτωση στα παιδιά, δεν πρόκειται να χτιστεί τείχος ανοσίας, αυτό το αρχικό αφήγημα περί ανοσίας δεν υπάρχει πια. Έχει καταρριφθεί στο Γιβραλτάρ, στο Ισραήλ και στη Βρετανία και υπάρχει πληθώρα δημοσιεύσεων ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τείχος ανοσίας. Επομένως τα παιδιά δεν έχουν άμεση ωφέλεια από το εμβόλιο. Έχουν πιθανώς ανεπιθύμητες (παρενέργειες) σε βάθος χρόνου, λόγω βλαβών στο καρδιαγγειακό τους σύστημα, το οποίο δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή, εκτός κι αν στείλουμε κίτρινες κάρτες. Και το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ωφέλεια για το ίδιο το παιδί από τον εμβολιασμό. Άρα λοιπόν δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε. Ούτε για τους δασκάλους έχουμε. Γιατί ουσιαστικά οι δάσκαλοι γιατί να το κάνουν; Να μην κολλήσουν τα παιδιά;”

https://youtu.be/j6k0-PBPsMc

Ακόμα ο κ. Κούβελας απάντησε και στις δηλώσεις του καθηγητή του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι είχε “απώλεια προσωπικών συμφερόντων” και γιαυτό είναι εναντίον του εμβολιασμού.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κούβελα στον Status 107.7

https://youtu.be/RrBPrpiKzag

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.