ΚΤΕΛ για την γραμμή 84: Κάθε αρχή και …λιγάκι δύσκολη

ΚΤΕΛ για την γραμμή 84: Κάθε αρχή και …λιγάκι δύσκολη

Κάθε αρχή και …λιγάκι δύσκολη! Εβδομάδα προσαρμογής για το δρομολόγιο 84.
Ξεκίνησε με μικροπροβλήματα. όπως τη μη προσαρμογή πινακίδων σε “Ν.Σ.Σ. -Μελισσσοχώρι”, κάποια έλλειψη συγχρονισμού, κάποια κακή κατανομή χρόνου, μικροκαθυστερήσεις, κ.λπ. το δρομολόγιο 84, που φέρνει πλέον τους κατοίκους της Μυγδονίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το άλμα εξυπηρέτησης είναι τεράστιο, για χιλιάδες κατοίκους και τα προβλήματα (που θα λυθούν μέσα στη βδομάδα), είναι μια παρωνυχίδα, μπροστά στα οφέλη της αλλαγής.
Ικανοποιήσαμε ως εταιρεία, ένα αίτημα 10 και πλέον ετών, ας μη μένουμε στο 1% των αρνητικών της πρώτης ημέρας (που θα τα διορθώσουμε), αλλά στο 99% των θετικών, όπως το ότι, οι επιβάτες γλιτώνουν τη μετεπιβίβαση και ότι θα έρχονται με τα υπέροχα λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μας, με άνεση και ποιότητα.
Καταγράφουμε όλα τα μικροπροβλήματα, ώστε να δώσουμε στο επιβατικό μας κοινό την καλύτερη λύση, επειδή , πολύ απλά, ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ και θα το κάνουμε ΤΕΛΕΙΑ ! Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη για την εξυπηρέτηση του κόσμου.
ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.