Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω εργασιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Χάρτης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω εργασιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Χάρτης

Κλειστή λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από νωρίς σήμερα το πρωί η Λεωφόρος Νίκης και συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Οι δρόμοι της πόλη έχουν “κοκκινίσει” απο την κίνηση με πολλούς απο αυτούς να είναι πλέον “φρακαρισμένοι”

Κατά την διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τετάρτη και Πέμπτη 20 & 21 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρασκευή και Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.