Λίστα με τα σχολεία της χώρας που μένουν κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Λίστα με τα σχολεία της χώρας που μένουν κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Περισσότερα απο 150  σχολεία ή τμήματα σχολείων, που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, λίγο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή ή εκπαιδευτικό, γίνεται διερεύνηση των στενών επαφών, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος για 14 ημέρες. Επιπλέον, ο μαθητής ή ο εκπαιδευτικός μπορεί να επιστρέψει μετά την παρέλευση 10 ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων και την πάροδο 24 ωρών με πλήρη υποχώρηση του πυρετού.

Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός έχει επαφή με περισσότερα άτομα ή τμήματα, γίνεται ειδική εκτίμηση κινδύνου και ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για την περίπτωση συρροής κρουσμάτων, όπου προκρίνεται η αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας εν συνόλω, ορίζεται η καταγραφή τουλάχιστον τριών κρουσμάτων σε διάστημα 14 ημερών μεταξύ μελών της ίδιας μονάδας, χωρίς να έχουν οικογενειακή σχέση και στενή μεταξύ τους

Συγκριμένα στη  Θεσσαλονίκη έχουν αναστείλει την λειτουργία του τα εξής τμήματα σχολείων:

Δείτε αναλυτικά την λίστα με όλα τα σχολεία της χώρα εδώ

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.