Λατινοπούλου: “Γιατί να ζητήσω συγνώμη από τη Μπάρκα;-Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας”

Λατινοπούλου: “Γιατί να ζητήσω συγνώμη από τη Μπάρκα;-Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας”

“Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;”. Αυτό τόνισε μιλώντας στον Status fm και στην Έφη Παφίτου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση της για τη Δανάη Μπάρκα με το body shaming σε βάρος της εξαιτίας των κιλών της, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να προβάλλονται στα media τέτοια πρότυπα.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία”, υπογράμμισε η κ. Λατινοπούλου, στέλνοντας τα περαστικά της στη Δανάη Μπάρκα, η οποία νοσεί με κορωνοϊό.

Ερωτηθείσα για ποιο λόγο η Νέα Δημοκρατία διεμήνυσε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές η κ. Λατινοπούλου έκανε λόγο για ενδεχόμενες πιέσεις από την πλευρά του Ομίλου στον οποίο εργάζεται η Δανάη Μπάρκα.

“Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να είμαι εκτός ψηφοδελτίων γιατί δεν υπήρχε σαφής διευκρίνηση του λόγου. Μπορεί να ήταν μια πίεση. Όλοι γνωρίζουμε πού εργάζεται η Δανάη Μπάρκα, γνωρίζουμε τους γονείς της και ποιος είναι ο επιχειρηματίας που τη στηρίζει. Συνεπώς μπορεί να ήταν τόσο μεγάλη η πίεση και να υπέκυψαν. Βέβαια εικασίες κάνω γιατί δεν υπήρχε κάποια ρητή απάντηση και στοιχειοθέτηση του λόγου. Δεν το αποκλείω λοιπόν να υπήρξε μια τεράστια πίεση από την πλευρά του Ομίλου. Οι σχέσεις μου με την Νέα Δημοκρατία ήταν καλές και αυτό φαίνεται και από το ότι δεν υπήρξαν ποτέ αντιδράσεις από την πλευρά του κόμματος προς το πρόσωπό μου”, είπε.

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να εντάσσεται στο κόμμα Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου, Μπογδάνου, Κρανιδιώτη είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση, όμως “υπάρχει φως στο τούνελ και είναι και πολύ λαμπερό”.

“Δεν ξέρω ποιοι διαρρέουν τις φήμες ότι θα πάω στο κόμμα του κ. Μπογδάνου. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση. Αυτή τη στιγμή υπήρξε μια τεράστια κουβέντα. Θα ηρεμήσουμε όλοι, θα προχωρήσουμε και θα δούμε την επόμενη φορά που θα κινηθούμε. Οι χιλιάδες άνθρωποι που με στήριξαν με τα μήνυματά τους είναι εκεί και τους ευχαριστώ πολύ και εγώ είμαι εδώ γι αυτούς και θα συνεχίσω να ασχολούμαι και να μιλάω ανοιχτά για τα θέματα που μαστίζουν τους νέους και εφόσον είμαι ενεργός πολίτης και πολιτικός θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα μέχρι σήμερα. Και φυσικά υπάρχει φως στο τούνελ και είναι και πολύ λαμπερό. Η πορεία μου δεν θα αλλάξει και ούτε και όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα για την ανακοίνωση κανενός κόμματος”, ανέφερε.

Τέλος είπε ότι κατά το παρελθόν την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και υπογράμμισε ότι αν ήταν μαζί σίγουρα θα τον προέτρεπε να χάσει άμεσα κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

   Η αναφορά στο «κόψιμο» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ εδώ:

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.