Λευκή Νύχτα Θέρμης 2018

Λευκή νύχτα 2018 στο Δήμο Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Θέρμης έντυσαν  την πόλη τους στα γιορτινά! Η σημερινή μέρα ήταν η έναρξη των Χριστουγέννων. Φωταγώγησαν το δέντρο τους στην κεντρική πλατεία,έστησαν καρουζέλ και οι δρόμοι της Θερμής γέμισαν μουσικές,αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων.

Το Κρουστόφωνο και οι Paranaue παρέλασαν σε όλους τους εμπορικούς δρόμους διασκεδάζοντας τους καταναλωτές την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους.

Τα καταστήματα προχώρησαν σε γενναιόδωρες προσφορές χάρη της σημερινής λευκής νύχτας. Οι καταστηματάρχες δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι για τα ταμεία που κατέγραψαν.

Στη Λευκή Νύχτα της Θερμής παρευρέθησαν ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης,ο πρόεδρος καπνοπωλών Κώστας Ιακώβου και ο πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλης Ιακωβίδης.

93DF60A9-0218-4E89-8684-74211D32E925

Η σωστή δόμηση της Θερμής,με τα καταστήματα στους γύρω δρόμους της πλατείας σε συνοχή με το εμπορικό κέντρο και το υπόγειο πάργκιν που μπορεί να δεχθεί 196 αυτοκίνητα οδηγούν τον δήμο Θερμής σε μονοπάτια ανοδικά προς πάσα κατεύθυνση.

Ο δήμαρχος Θερμής Θεόδωρος Παπαδόπουλος,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Στάθης Πιστέλας,ο γ.γ. Νίκος Τριανταφυλλίδης και η Φανή Μπλιούμη με την διπλή ιδιότητά της ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου και ως σύμβουλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης μίλησαν στο φακό του oraiokastro24.gr για τη Λευκή Νύχτα Θέρμης και την άριστη συνεργασία τους

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.