Μάγεψε η Γιώτα Νέγκα μαζί με την ορχήστρα Νέων Δίου στο Ωραιόκαστρο,βίντεο

Μάγεψε όλους η Γιώτα Νέγκα στην μοναδική συναυλία της στον πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2019 στο Ωραιόκαστρο

Ο δήμος Ωραιοκάστρου στα πλαίσια του πολιτιστικού Σεπτέμβρη που ξεκίνησε απο τις 8.9.19,δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ,έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να διασκεδάσει με μια υπέροχη συναυλία. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης χαιρετίζουν την εκδήλωση:

Από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη οι θαυμαστές της ήρθαν να την απολαύσουν και η Γιώτα Νέγκα τους χάρισε μια μοναδική βραδιά μαζί με ορχήστρα νέων Δίον!

Βαθιά ανάγκη της μαζί με το κοινό να τραγουδήσουν στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για το μακρύ ταξίδι του,για τον παράδεισο που ζητούσε….

Το τελευταίο κομμάτι της βραδιάς αφιέρωσε στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο. Η ερμηνεία της και σε αυτό το ποτ πουρί ήταν συγκλονιστική!

Η ορχήστρα νέων Δίον με τα παιδιά που χάρισαν την φωνή τους στην μελωδία που έπαιζαν ισάξια με τους επαγγελματίες,  καταχειροκροτήθηκαν όπως ακριβώς τους άξιζε! Η Δήμητρα , η Φιλιώ και ο Νίκος! Μαέστρος όλων ο Νίκος Πατρής!

 

 

 

Ολα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία της Γιώτας Νέγκα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.