Μάσκες, αντισηπτικά και θερμόμετρα σε όλα τα σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου

Μάσκες, αντισηπτικά και θερμόμετρα σε όλα τα σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου

 

Να είναι ασφαλής η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από την πανδημία Covid-19 φροντίζει η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, έδωσε εντολή στους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών να μεριμνήσουν, ώστε πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι να υπάρχουν σε όλα τα σχολεία τα απαραίτητα υλικά προστασίας από τον κορωνοϊό.

 

Στο πλαίσιο αυτό η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταύρος Μαρμαρίδης, εργάστηκαν μεθοδικά και συντονισμένα, με στόχο να μοιραστούν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου μάσκες, αντισηπτικά και υλικά καθαρισμού.

 

Ειδικότερα, οι διοικήσεις των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου προμηθεύτηκαν περίπου 5.000 υφασμάτινες μάσκες, τις οποίες το πρωί της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου, θα διανείμουν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς κατά την προσέλευσή τους στις σχολικές μονάδες. Επίσης, στα γραφεία των διευθύνσεων των σχολείων υπάρχουν μάσκες μίας χρήσης για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, έχουν διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες αντισηπτικά, υλικά καθαρισμού και πρόκειται να παραδοθούν και ηλεκτρονικά θερμόμετρα.

 

Εντός της εβδομάδας επίσης, πρόκειται να διανεμηθούν και οι 7.324 υφασμάτινες μάσκες που παρέλαβε ο Δήμος Ωραιοκάστρου από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.