Μέσα στο δεκαπενθήμερο της καραντίνας ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανανέωσε τους αθλητικούς χώρους, φωτο

Μέσα στο δεκαπενθήμερο της καραντίνας ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανανέωσε τους αθλητικούς χώρους

Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου: Κάνουμε τα πάντα ώστε την επόμενη μέρα μετά την πανδημία όλοι οι δημότες να έχουμε στη διάθεσή μας ανανεωμένους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους.
Μόνο μέσα στο τελευταίο 15νθήμερο πραγματοποιήθηκαν:
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέου ταρτάν στο κλειστό προπονητήριο «Αναστασία Κελεσίδου» και θα γίνει το ίδιο στον ανοικτό στίβο του Σταδίου «Κωνσταντίνος Καραμανλής»
Στο ομώνυμο κλειστό προπονητήριο στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ», στους Αμπελόκηπους, συναντήθηκε η ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου με το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου παρουσία αθλητικών παραγόντων του στίβου και υπηρεσιακών του δήμου.
Η Τασούλα Κελεσίδου ενημερώθηκε για τις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), οι οποίες ολοκληρώθηκαν. Πρόκειται για κλειστό γυμναστήριο με (9+3) δώδεκα συνολικά διαδρόμους. Μετά το πέρας του χειμώνα, με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στον εξωτερικό χώρο δηλαδή στον χώρο ανοικτού στίβου του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»
Ανακατασκευάστηκαν ταχύρυθμα το ανοικτό αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος» στη Μενεμένη, με αντικατάσταση δαπέδου γηπέδων μπάσκετ και κατασκευή γηπέδων βόλεϋ & τένις. Στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο πραγματοποιούνται με ταχείς ρυθμούς εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής με την αντικατάσταση του δαπέδου των γηπέδων μπάσκετ και την κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϋ και ενός γηπέδου τένις με την παράλληλη κατασκευή νέων περιφράξεων και νέων περιμετρικών καναλιών απορροής ομβρίων.
–  Η δημοτική αρχή προχώρησε σε συνοπτικό διαγωνισμό για την ανακατασκευή του Πολυγηπέδου Πάρκου Δενδροποτάμου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.