Μέσω Αθήνας και Καβάλας οι πτήσεις της EasyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Μέσω Αθήνας και Καβάλας οι πτήσεις της EasyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις της EasyJet με αφετηρία το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της EasyJet για την Ευρώπη, Matteo Taddei, η λύση του προσωρινού διαδρόμου για την κίνηση των αεροσκαφών δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει. Ο ίδιος υποστήριξε παράλληλα ότι η εταιρεία δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για το κλείσιμο του βασικού διαδρόμου.

«Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρίες, η EasyJet αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρόγραμμα των πτήσεων, καθώς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έκλεισε προσωρινά τον κύριο διάδρομο λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ αντ’ αυτού λειτουργεί ένας προσωρινός διάδρομος», αναφέρει σε δήλωσή της η εταιρεία.

«Οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν εκ των προτέρων ειδοποίηση για το κλείσιμο του διαδρόμου και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την προταθείσα προσωρινή λειτουργία δεν είναι αποδεκτοί από την εταιρεία. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσω εναλλακτικών αεροδρομίων» συνεχίζει.

Πάντως η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, υποστηρίζει ότι έχει ενημερώσει τις αεροπορικές εταιρείες για τις εργασίες αναβάθμισης στους 2 κεντρικούς διαδρόμους του Μακεδονία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.