Μέσω του δήμου Σαλαμίνας η φιλοζωική Ωραιοκάστρου καθοδηγεί τον δήμο Ωραιοκάστρου

Με αναδημοσίευση ανάρτησης του Δήμου Σαλαμίνας η φιλοζωική Ωραιοκάστρου καθοδηγεί το δήμο Ωραιοκάστρου ποιες θα έπρεπε να ήταν και οι δικές του ενέργειες για την σωστή διαχείριση των αδέσποτων

Το τμήμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο δήμο Σαλαμίνας κοινοποίησε το που χρησιμοποιήθηκαν αναλυτικά 15.000 ευρώ υπέρ των αδέσποτων, σε τροφές και φάρμακα. 

Οι φίλοι ζώων Ωραιοκάστρου αναδημοσίευσαν την ανάρτηση αυτή και καθοδηγούν το δήμο Ωραιοκάστρου να πάρει μάθημα από το δήμο Σαλαμίνας το πώς μπορεί να βοηθήσει και αυτός ουσιαστικά τους εθελοντές που αυτοί και μόνο αυτοί ταΐζουν και φροντίζουν τα αδέσποτα. “Όπως βλέπετε κύριοι του Δήμου υπάρχει τρόπος” τονίζει η φιλοζωική.

Διαβάστε το σχόλιο της φιλοζωικής και την ανάρτηση του δήμου Σαλαμίνας:

Μήπως θα μπορούσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου να μάθει από το Δήμο Σαλαμίνας πώς να βοηθήσει ουσιαστικά τους εθελοντές που ταΐζουν και φροντίζουν τα αδέσποτα.
Όπως βλέπετε κύριοι του Δήμου υπάρχει τρόπος.
Ο Δήμος Σαλαμίνας, μέσω του Τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, προχώρησε στην εκταμίευση της χρηματοδότησης των 15.000 ευρώ που προσφέρθηκαν υπέρ των αδέσποτων ζώων (χορηγία λόγω covid-19), όπου προμηθευτήκαμε και ήδη έχει ξεκινήσει η διανομή σε:
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ :
220 κουτιά (Bt) Zylapour,
200 κουτιά (Bt) Vibramycin,
20 κουτιά (Bt) Augmenting
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ:
100 αντιπαρασιτικά χάπια (40-56 kgr),
120 ετήσια εμβόλια
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ:
13.000 kgr για σκύλους
4.500 kgr για γάτες
Με απόλυτη διαφάνεια, με ισχυρή θέληση και δύναμη συνεχίζουμε….
Γιώργος Θ. Παναγόπουλος
Nikos Arsenis
Ελπίδα Νουφράκη
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.