Μέχρι και τις τελευταίες μέρες ο δάσκαλος διδάσκει

Ετσι κάνει ο σωστός ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Διδάσκει απο την πρώτη ημέρα του σχολικού έτους εως και την τελευταία. Και δεν ειναι απαραίτητο να γίνεται αυτο μέσα σε μια αίθουσα σχολείου.
Ο κ. Σάββας Κουγιουμτζίδης,δάσκαλος στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου για μια ακόμη φορά παρέδωσε ενα βιωματικό μάθημα στους μαθητές του του τμήματος Β3. Μια μίνι εκδρομή στο ιχθυοπωλείο που βρίσκεται απέναντι απο το σχολείο ήταν η αφορμή να μάθουν τα παιδιά δυο τρεις βασικές πληροφορίες για την διατροφική αξία των ψαριών στον άνθρωπο.
Ο συγκεκριμένος δάσκαλος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Τον Φεβρουάριο τον “συνέλαβε” ο φακός μας μαζί με τους μαθητές του,αψηφώντας το κρύο,να βγάζουν τα πράγματα για ανακύκλωση τραγουδώντας το ανάλογο τραγουδάκι τους,δείτε εδώ.
Υπάρχουν και αυτοί οι δάσκαλοι που πραγματικά αγαπάνε αυτο που κάνουν και διαφέρουν απο αυτούς που απλα κάνουν “μάθημα”.
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.