Μαρκέλλα: Ενδεχόμενο εκδίκησης εξεταζουν οι αρχές – Τι λέει η δικηγόρος

Μαρκέλλα: Ενδεχόμενο εκδίκησης εξεταζουν οι αρχές – Τι λέει η δικηγόρος

Οι ψυχοτρόπες ουσίες δόθηκαν προφανώς για να μην υποβάλει κάποια αντίσταση η Μαρκέλλα ή αν ήταν σε κατοικημένη περιοχή να μην ακουστούν οι φωνούλες του είπε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου.

Το ενδεχόμενο εκδίκησης από πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος εξετάζει η Αστυνομία, ενώ αποκλείεται προς το παρόν η συμμετοχή του πατέρα της Μαρκέλλας σύμφωνα με πληροφορίες. «Οι ψυχοτρόπες ουσίες δόθηκαν προφανώς για να μην υποβάλει κάποια αντίσταση η Μαρκέλλα ή αν ήταν σε κατοικημένη περιοχή να μην ακουστούν οι φωνούλες του. Αυτό λέει η διαίσθησή μου» είπε στο ethnos.gr η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου.

Στο μεταξύ εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο. Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Τι λέει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε», είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου.

Πολλοστή έκκληση απο το “χαμόγελο του παιδιού” για να διαγραφούν οι φωτογραφίες της Μαρκέλλας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.