Μαρτυρικό το καλοκαίρι στις παιδικές χαρές του Ωραιοκάστρου

Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η ασφάλεια των μικρών παιδιών που παίζουν στις άκρως ακατάλληλες και επικίνδυνες παιδικές χαρές στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο και στον δημοτικό χώρο “καλόγερος”.
Αυτό καταγγέλουν πολίτες,με φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει την επικινδυνότητα:

“Δεν εχουμε που να πάμε τα παιδιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες για να παίξουν,πηγαίνουμε στις παιδικές χαρές με κρύα καρδιά έχοντας τα μάτια μας 14”
“Σπασμένα ξύλα,σκουριασμένες βίδες και σίδερα να προεξέχουν η πραγματικότητα και ο δημος τα έβαψε και θεωρεί οτι ολα ειναι καλα….”
“η ακαταλληλότητα του χώρου είναι εμφανής,οπως και η αγανακτηση μας,ζούμε σε εναν δήμο δεύτερης κατηγορίας”

Η δημοτική αρχή απο πλευρά της παρουσίασε με φωτογραφικό υλικό το ανακαινισμένο πάρκο “καλόγερος”
image

Ο αντίλογος απο τους πολίτες δεν άργησε να έρθει με φωτογραφική απαντηση:

“Σημερινες φωτογραφιες απο το ανακαινισμενο και διαφημηζομενο παρκο Καλογερου…. γελανε και οι κουνιες…. χαχαχαχα ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΛΑ!”
image
image
“Χαχαχαχαχα σ αυτο το δημο παντα βρισκουν κατι να μας κανουν να γελαμε…. να παω να κανω τα παιδια μου τρεις φορες τσουληθρα να σας πω που θα παει το μισπ τσουβαλακι χωμα που πεταχτηκε εκει ισα ισα για να βγαλετε την πολυποθητη φωτογραφια….Ντροπη και αηδια στο κολοχωρι μας τα τελευταια χρονια.. φτανει μη μας αηδιαζετε αλλο. Να σας βαλω κυρια μου μερικες φωτο απο παιδικες χαρες του Ρετζικιου να ξεστραβωθουν εκει στο δημο????”
“Βάψανε τα σπασμένα ξύλα και τις βίδες με τα σίδερα που προεξέχουν και αυτο το λένε ανακαίνιση…;;;;”

Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο των πολιτών του Ωραιοκάστρου,δαιμόνιο που σκοπό εχει την ξεκάθαρη ενημέρωση των συμπολιτών τους, δεν σταμάτησε να ασχολείται με το φλέγον αυτό θέμα και τον Δεκαπενταύγουστου και μας έστειλαν φωτογραφίες λέγοντας οτι νιώθουν δυστυχισμένοι διοτι έμειναν αυτήν την ημέρα στο Ωραιόκαστρο,δυστυχώς δεν μπορούσαν να πάνε καπου,και δεν είχαν να πάνε τα παιδιά τους πουθενά για να διασκεδάσουν:
image
image
image

Αναμένεται η υλοποίηση του επόμενου βήματος απο τον δήμο,οπως δημοσίευσε εκπρόσωπος αυτού στις 4/8/16:
“Ήδη στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η ψήφιση πίστωσης για προμήθεια 10 παιδικών χαρών σε πρώτη φάση (από τις 42 που υπάρχουν σε όλο τον δήμο). Λίγη υπομονή λοιπόν και θα είστε σε θέση να φωτογραφίζετε παρόμοιες εικόνες και στον δήμο μας. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλή σας συνέχεια.”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.