Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μεγάλη απο το Α.Τ. Ωραιοκάστρου – Οι παραβάσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μεγάλη απο το Α.Τ. Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες κατά τις απογευματινές ώρες από το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση αφορούσε την παραβατικότητα ανηλίκων σε σημεία όπου συγκεντρώνονται, και έχουν σημειωθεί περιστατικά βίας, όπως το Γυμναστήριο Κονταξοπούλειο, οι αύλειοι χώροι των λυκείων Ωραιοκάστρου, πλατείες και πάρκα.
Διενεργήθηκαν επίσης έλεγχοι σε δεσπεζόμενα ζώα ως προς την νομιμότητα των απαραίτητων εγγράφων και την χρήση λουριού κατα την διάρκεια της βόλτας.

Πραγματοποιήθηκαν και εκτεταμένοι έλεγχοι σε άτομα νεαρής ηλικίας για την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.

Συνολικά προσήχθησαν 9 άτομα στο οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ βεβαιώθηκαν
24 τροχονομικές παραβάσεις που αφορούσαν κυρίως μη χρήση κράνους, ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης κλπ.
Βεβεώθηκαν επιπλέον 3 πλημμεληματικές παραβάσεις και μια για το νομό περί ζώων συντροφιάς.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει εντατικά τους ελέγχους για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την ασφάλεια των πολιτών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.