Μεγάλο “εύγε” στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την αποτελεσματικότητά της

Μεγάλο “εύγε” στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την αποτελεσματικότητά της

Ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα δείχνει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα. “Έβγαλε” όλες τις δύσκολες υποθέσεις, που σοκάρισαν την κοινή γνώμη, όπως
την πρόσφατη περίπτωση της ανώμαλης με την απαγωγή 10χρονης από την Τούμπα, που συντάραξε το πανελλήνιο (παρά το γεγονός ότι η εγκληματίας άλλαξε κινητό, άλλαξε εμφάνιση, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη), εξιχνίασε σε χρόνο ρεκόρ την δολοφονία του ταξιτζή από μέλη της οικογένειάς του, συνέλαβε το δολοφόνο γυναίκας που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 στο Φίλυρο κ.α.

Αλλά και στη “χαμηλή εγκληματικότητα” τα πάνε καλά, με εκατοντάδες εξιχνιάσεις κλοπών, διαρρήξεων, ληστειών κ.α. και σοβαρά χτυπήματα στη διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και στις επιθέσεις χούλιγκανς, όπως η σύλληψη δύο νεαρών, που επιτέθηκαν σε άτομο στους Αμπελόκηπους για οπαδικές διαφορές.

Παρά τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό, φαίνεται πως η Γ.Α.Δ. υπό την ηγεσία του Λάζαρου Μαυρόπουλου  τα “τσακάλια” της Διεύθυνσης Ασφαλείας και τον άκρως επιστημονικό τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, θα αφήσει βαρύ τόμο επιτυχιών στη βιβλιοθήκη του Μεγάρου.
Μεγάλο εύγε και μεγάλο “ευχαριστούμε” λοιπόν, από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.