Μετέφερε 9 παράνομους αλλοδαπούς σε Ι.Χ. και συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 43χρονος για παράνομη μεταφορά  αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

 

Στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά χθες το απόγευμα.

 

Πρόκειται για 43χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια.

 

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί με εδαφική αρμοδιότητα περιοχές του Δήμου Λαγκαδά, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τύπου βαν, με αλλοδαπές πινακίδες, να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά- Ρεντίνας και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε σε κοντινή αγροτική περιοχή και συνελήφθη.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος άντρας είχε αποβιβάσει από το αυτοκίνητο εννέα (9) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.