Μετα την λήξη μιας συνεργασίας,η αρχή μιας νέας για τον ΜΥΔΟΓΝΙΑΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ κ. ΚΥΡΚΟ ΗΛΙΑ
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μυγδονιακού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον πρώην προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Κύρκο.
Ο κ. Κύρκος συνέδεσε το όνομα του με την οργάνωση και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια έφταναν σε υψηλές θέσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ.
Ο κ. Κύρκος στην τετραετή παρουσία του στο Μυγδονιακό είχε άριστη συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με της αθλήτριες μικρές και μεγάλες.
Τον ευχαριστούμε λοιπόν και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή του οικογενειακή και επαγγελματική.
Εκ του Δ.Σ.

Η ΑΝΤΖΥ ΤΡΥΨΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ
Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Μυγδονιακού ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία του με την προπονήτρια Άντζυ Τρύψια.
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Κύρκο το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον πρώην πρόεδρο κ. Χρυσάφη Χαράλαμπο για την ανεύρεση νέου προπονητή. Ο κ. Χρυσάφης που είναι γνώστης και μέλος της οικογένειας των προπονητών καθότι υπήρξε και αυτός προπονητής βόλεϊ για πάρα πολλά χρόνια, αφού έκανε την ερεύνα του και τις επαφές του εισηγήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο την προπονήτρια κ. Άντζυ Τρύψια.
Η κ. Άντζυ Τρύψια είναι γνωστή στην οικογένεια του βόλεϊ από την πορεία της σαν αθλήτρια σε ομάδες εθνικών κατηγοριών για πολλά χρόνια, και σαν προπονήτρια ανέδειξε τα αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών του Επίκουρου Πολίχνης στις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας του Επίκουρου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Πέρσι βοήθησε σαν παίχτρια την ομάδα της ΜΕΝΤ που ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η κ. Άντζυ αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας με το Μυγδονιακό αφού διαπίστωσε ότι υπάρχουν οι συνθήκες για σωστή δουλειά και γρήγορα αποτελέσματα. Υπάρχει αρκετό και καλό υλικό από τα αναπτυξιακά τμήματα, ένα μεγάλο και καινούριο γυμναστήριο με αίθουσα βαρών και ένα Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου τα μέλη είναι πάντα κοντά στην ομάδα, τους προπονητές και τις αθλήτριες για οτιδήποτε χρειαστεί.
Εκ του Δ.Σ.
Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.