Με άρωμα παγκόσμιου πρωταθλήματος  το 7ο  “Armonia Cup” στη Σίνδο – Συμμετέχουν 450 αθλήτριες

Με άρωμα παγκόσμιου πρωταθλήματος  το 7ο  “Armonia Cup” στη Σίνδο 
Συμμετέχουν 450 αθλήτριες από Αυστρία , Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Κύπρο, καθώς και Ελληνικοί αθλητικοί σύλλογοι.

Νεαρές αθλήτριες από την Ελλάδα την Ευρώπη και τα Βαλκάνια θα παρελάσουν από το 7ο Armonia Cup που διεξάγεται για έβδομη χρονιά στο κλειστό  γυμναστήριο της Σίνδου. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που τείνει αν γίνει θεσμός καθώς  κάθε χρόνο φιλοξενεί όλο και περισσότερες εθνικές ομάδες από χώρες του Εξωτερικού.

Το θέαμα που προσφέρει αυτή η διοργάνωση έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που παρακολουθεί τις γυμναστικές επιδείξεις με την είσοδο  να είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους.

Η επιτυχημένη διοργάνωση που γίνεται για ακόμη μια χρονιά από τον  Α.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη του ΥΜΑΘ της ΠΚΜ και του δήμου Δέλτα, θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 28, 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Σίνδου, με την τελετή έναρξης να έχει οριστεί για την Παρασκευή 28/02 στις 16:30, ενώ η τελετή λήξης θα γίνει την Κυριακή 1/03 και ώρα 21:00.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει  μια σειρά από αγωνίσματα αθλητριών ενώ  οι Εθνικές ομάδες ανσάμπλ γυναικών και νεανίδων θα παρουσιάσουν τα νέα προγράμματα που θα υλοποιήσουν στο  παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής .

Στην διασυλλογική διοργάνωση θα συμμετέχουν συνολικά 450 αθλήτριες από Αυστρία , Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Κύπρο, καθώς και Ελληνικοί αθλητικοί σύλλογοι.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.