Με ένα like στέλνουμε τον μαθητή Ωραιοκάστρου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής

Με ένα like στέλνουμε τον μαθητή Ωραιοκάστρου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής

Συγχαρητήρια στον μαθητή Γιώργο Γεωργίου από το Ωραιόκαστρο, που μαζί με τον συμμαθητή του Γιάννη Γαλαμάτη (ομάδα GAUSS), διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ, στον οποίο συμμετείχαν 98 ομάδες από 30 Γυμνάσια της χώρας.

Δύο από τις 5 πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν, θα επιλεγούν για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της EUROSTAT.

Μία ομάδα θα επιλεχθεί από επιτροπή αξιολόγησης της ΕΛΣΤΑΤ και μία ομάδα από το κοινό, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που έχει αναρτήσει η ΕΛΣΤΑΤ στο κανάλι της στο YOUTUBE, έως τις 22 Απριλίου 10:00πμ.

Στηρίζουμε τον μαθητή μας από το Ωραιόκαστρο, κάνοντας like και κοινοποίηση στο συγκεκριμένο video της ομάδας GAUSS, με το οποίο διεκδικεί να συμμετάσχει στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στατιστικής της EUROSTAT

Like και κοινοποίηση  το παρακάτω βίντεο! Μεταβείτε σε αυτό το κανάλι του youtube πατώντας ΕΔΩ

Η ομάδα που το βίντεο της, από τις 12 μέχρι τις 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής της #Eurostat. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (#ΕΛΣΤΑΤ) διοργάνωσε, από τον Οκτώβριο 2020 έως τον Μάρτιο 2021, τον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική» που εντάσσεται στη στρατηγική της για την «Ανάπτυξη της Στατιστικής Παιδείας στην Ελλάδα» και υποστηρίζεται από την εκπαιδευτική κοινότητα της Χώρας. Μέσω του ” Βραβείου Κοινού” θα αναδειχθεί η μίας από τις δύο ομάδες, για κάθε κατηγορία (Γυμνάσια και Λύκεια), που θα συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική. Τι είναι το Βραβείο Κοινού; Με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, ο «4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική» περιλαμβάνει μία καινοτομία σε σχέση με τους προηγούμενους: τη διοργάνωση του Βραβείου Κοινού (Public Choice Award-PCA). Οι πέντε πρώτες ομάδες, κάθε κατηγορίας, που αναδείχτηκαν από το ελληνικό σκέλος του Διαγωνισμού, καλούνται να διαμορφώσουν και να παρουσιάσουν ένα βίντεο, στην αγγλική γλώσσα, στο οποίο, χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία, θα πραγματεύονται ένα θέμα που τους έχει ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat). Το κοινό, με την ψήφο του, θα επιλέξει τη μία από τις δύο ομάδες, κάθε κατηγορίας, που θα συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική. Η δεύτερη ομάδα θα προκύψει βάσει αξιολόγησης από την Επιτροπή Αξιολόγησης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.