Με λουλούδια Χριστουγέννων γέμισε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Με λουλούδια Χριστουγέννων γέμισε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο κλίμα των ημερών με κίνητρο το μήνυμα της ελπίδας και την ένδειξη της συμπαράστασης μια επιχείρηση απο την Επανομή της Θεσσαλονίκης γέμισε λουλούδια το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από μια γλάστρα με αλεξανδρινό, το φωτεινό κατακόκκινο λουλούδι των Χριστουγέννων, παρέλαβαν υγειονομικοί του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μαζί με τις ευχές και τον σεβασμό της επιχείρησης Θερμοκήπια «Αθηνά», στην Επανομή Θεσσαλονίκης, και του ιδιοκτήτη της, Γιάννη Πλαστήρα.
Η ευγενική κίνηση για την προσφορά 200 γλαστρών σε εορταστική συσκευασία, αγκαλιάστηκε από το προσωπικό του Νοσοκομείου, που δίνει καθημερινά αγώνα για για την προάσπιση της υγείας των ασθενών με Covid-19, εν μέσω δύσκολων συνθηκών λόγω της πανδημίας. Τα αλεξανδρινά συνοδεύονταν από θερμές ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και η παράδοσή τους έγινε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά τα Θερμοκήπια «Αθηνά» για την πρωτοβουλία, μέσω της οποίας έστειλαν μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.