Με νόμο της κυβέρνησης θα παραμείνουν στην χωρα οι μεταναστες χωρίς άδεια διαμονής;

Με νόμο της κυβερνήσεις θα παραμείνουν στην χωρα οι μεταναστες χωρίς άδεια διαμονής;

υπέπεσε στην αντίληψη μας και πραγματικά μας έχει προκαλέσει μεγάλες απορίες για την ορθή διαδικασία και την νομιμότητα κάποιων αποφάσεων του νομοθετικού σώματος της κυβέρνησης.

Η ερώτηση λοιπόν είναι προς την κυβέρνηση:

Το συγκεκριμένο ΦΕΚ εκδόθηκε στα τέλη Αυγούστου του 2016… Όπως είναι εμφανές με μια πρώτη ανάγνωση και όσες γνώσεις έχουμε, είναι σαν να ανοίγει παράθυρο μόνιμης παραμονής σε μετανάστες (δεν ορίζει στο παρόν φύλο καταγωγή) άνευ ορθού ελέγχου και άνευ νόμιμων εγγράφων και δεν εμφανίζεται και περιορισμός σε αριθμό.

Μπορεί κάποιος από κυβέρνηση να μας αναφέρει τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Είναι νόμος που ενισχύει το “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” με γνώμονα τα εργατικά χέρια (προφανώς εν είδος δουλείας καθώς δεν θα έχουν νόμιμα δικαιώματα).

Το ζήτημα είναι σοβαρό και ισχύει κανονικότατα πλέον ως νόμος του Ελληνικού κράτους. Ειδικά αυτή την περίοδο που βαλλόμαστε από όλη την Ε.Ε και αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα ροών, η απορία μας είναι ποιό το σκεπτικό του νόμου και πώς ακριβώς δεν παραβίαζεται το Ελληνικό σύνταγμα με τέτοιες παράδοξες παραγράφους;

Παραθέτουμε το εδάφιο παρακάτω καθώς και τον σχετικό νόμο:
image

image

image

image
ΠΗΓΗ
http://www.geopolitics.com.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.