Με πορτοκαλί βιγόνιες στα προεκλογικά κέντρα των συνυποψηφίων του ο Ανέστης Πολυχρονίδης

Με πορτοκαλί βιγόνιες στα προεκλογικά κέντρα των συνυποψηφίων του ο Ανέστης Πολυχρονίδης

Περιοδεία στο κέντρο του Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε και σήμερα, Παρασκευή (24/5) ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης. Μάλιστα, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της επίσημης προεκλογικής περιόδου, επισκέφθηκε όλα τα εκλογικά κέντρα των συνυποψηφίων του δημάρχων για να τους προσφέρει γλάστρες με βιγόνιες σε πορτοκαλί χρώμα που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της δημοτικής παράταξής του «Συνεργασία Τώρα».

Τις γλάστρες παρέλαβαν οι συνεργάτες των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων, ενώ ο κ. Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση στο δημαρχείο για να την παραδώσει στον ίδιο. Επίσης, άφησε μια γλάστρα έξω από τα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς την ώρα της περιοδείας το συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο ήταν κλειστό.

«Προσφέρουμε τα λουλούδια για ένα όμορφο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, όπου το κλίμα ήταν ήπιο. Άλλωστε, αυτές οι εκλογές επιβάλλουν συνεργασία και συναίνεση», υπογράμμισε ο κ. Πολυχρονίδης ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Στη διάρκεια της ημέρας επισκέφθηκε και τον κεντρικό Ιερό Ναό του δήμου Ωραιοκάστρου, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και συναντήθηκε με τον επικεφαλής εφημέριο, Νικόλαο Μοναστηρίδη τον οποίο διαβεβαίωσε πως ως δήμαρχος θα είναι αρωγός στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της ενορίας. Ιδιαίτερα επισήμανε πως θα φροντίσει για τη βελτίωση της εικόνας των κοιμητηρίων σε όλο τον δήμο προχωρώντας σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.