Μια διαδικτυακή οικογένεια στηρίζει μια οικογένεια που έχει πραγματική ανάγκη

Μια διαδικτυακή οικογένεια,η Family Online Ωραιοκάστρου,στηρίζει μια οικογένεια που έχει πραγματική ανάγκη! Πως; ΑΠΛΆ!! Με ένα κάλεσμα για έναν καφέ!

Η θέληση για βοήθεια στο συνάνθρωπο τα οργάνωσε όλα!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:30 στο  sports cafe La Belle Epoque 1900 και να απολαύσετε το ρόφημά σας στην τιμή του καταλόγου,χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!                                      Το  La Belle Epoque 1900 θα προσφέρει το 20% της αξίας των ροφημάτων στην οικογένεια!

Θα υπάρχει και ένα τραπέζι που ο καθένας που επιθυμεί θα μπορεί να αφήσει ένα δώρο για τα παιδιά της οικογένειας!

Τα παιδιά έχουν τις εξής ηλικίες: δίδυμα αγοράκια 10 ετών, αγοράκι 7 ετών,κοριτσάκι 5 ετών ,αγοράκι 3 ετών και αγοράκι μωράκι 1 έτους! 

Μια απλή έξοδος για μας,πολύτιμη βοήθεια για αυτήν την οικογένεια!

40276249_10216214714576744_5206904593719492608_n

Περιγραφή της ομάδα Family Online Ωραιοκάστρου:

Η ομάδα αυτή είναι συνδεδεμένη με τη σελίδα ΥΓΕΙΑ-Ωραιοκαστρο. Τόσο η διαχειρίστρια όσο και η συντονίστρια της ομάδας είμαστε κάτοικοι Ωραιοκάστρου.Τα περισσοτερα μέλη μας έχουν οικογένειες στο Ωραιόκαστρο.Φυσικά υπάρχουν και κάποια αγαπημένα μέλη που δεν διαμένουν στο Ωραιόκαστρο αλλά εχουν στηρίξει αυτή την ομάδα όπως και έχουν συμμετοχη στην φιλανθρωπικη δράση μας , όπως η δράση ”ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ”. Σε αυτή την ομάδα θα μπορούμε να συζητάμε ,να εκθέτουμε τους προβληματισμούς μας ,τις σκέψεις μας ,τις χαρές και τις ανησυχίες μας σχετικά με την οικογένεια! Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε..Οικογένεια δεν είναι μόνο δύο άνθρωποι αντίθετου φύλου με παιδιά…Οικογένεια είναι όλοι αυτοί για τους οποίους νοιαζόμαστε….Εδώ λοιπόν,όλοι όσοι νοιάζονται για κάποιον ,είναι ευπρόσδεκτοι… Κανείς δεν διαγράφεται αν έχει αντίθετη άποψη με την διαχείριση της ομάδας… Όσο για τις διαφημίσεις της δουλειάς σας,επίσης ευπρόσδεκτες αρκεί να είναι Τρίτη και η δημοσίευση να είναι μία κάθε φορά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.