Μια νέα εφαρμογή στον τομέα του τουρισμού ξεκίνησε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Μια νέα εφαρμογή στον τομέα του τουρισμού ξεκίνησε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Η εφαρμογή tryquestion!!!
Ιδρυτές της εφαρμογής είναι ο κύριος Δημήτρης Στραβόπουλος ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος frontend developer
και ο κύριος Σόλων Χανιώτης ο οποίος είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Και οι δύο διαμένουν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Η ιδέα ξεκίνησε πρίν από περίπου ένα χρόνο σε ένα καφέ της περιοχής μας και μέσα σε διάστημα δύο μηνών η εφαρμογή άρχισε να τρέχει στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μία καινοτόμα εφαρμογή διαδικτυακής  εύρεσης καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα, που όμως διαφέρει από τις υπάρχουσες πλατφόρμες αφού φέρνει σε real time σε επαφή τον χρήστη με το ξενοδοχείο ή κατάλυμα προκειμένου να επιτύχουν την  πιο συμφέρουσα προσφορά και να διαπραγματευτούν όλα αυτά που θα έκαναν καλύτερη τη διαμονή τους. Η επαφή γίνεται μέσω Facebook Messenger και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και σε IOS δίχως καμία χρέωση στους χρήστες.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και δεδομένου ότι πρόκειται για μία νεοφυή και πρωτοπόρα επιχείρηση μετράει περισσότερους από δέκα (10) χιλιάδες χρήστες και φιλοξενεί περισσότερα από τρεις (3) χιλιάδες καταλύματα και ξενοδοχεία.

Εκπρόσωπος της Tryquestion φιλοξενήθηκε πρίν λίγες μέρες στην εκπομπή „Ready Business“ στο ΣΚΑΪ με τον Νίκο Υποφάντη, όπου έγινε η παρουσίαση της εφαρμογής  και υπήρξε μία θερμή ανταπόκριση από το κοινό αλλά και από τους επαγγελματίες του κλάδου που βρήκαν ένα τρόπο να πωλούν τα δωμάτια τους χωρίς τις υπέρογκες χρεώσεις και προμήθειες άλλων εταιριών στο χώρο του τουρισμού αλλά με μια πολλή μικρή ετήσια συνδρομή ανεξάρτητα από τον αριθμό των κρατήσεων που θα επιτύχουν μέσω της εφαρμογής.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.