Μπες και εσυ στην μεγάλη ομάδα που στηρίζει το Παιδικό Χωριό

Μπες και εσυ στην μεγάλη ομάδα που στηρίζει το Παιδικό Χωριό

Μετά από την επιτυχημένη συγκέντρωση τροφίμων στον Εύοσμο, σειρά έχει και η Ιωνία. Σε συνεργασία με τον υποδιοικητή του τμήματος Αμπελοκήπων Μακαβό Γιώργο ,την

ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ 2014 – 2015, ΕΔΔΙΚ-Εθελοντές διάσωσης και διαχείρισης κρίσεων Δέλτα Θεσσαλονίκης ,Ομάδα γονέων δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, συγκεντρώνονται ειδών πρώτης ανάγκης.
Ημέρα και ώρα συνάντηση την Τρίτη 8.12.20 και ώρα 4μμ-7μμ, έξω απο την κεντρική είσοδο του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στα Διαβατά.
Οι σύλλογοι της περιοχής, σύλλογοι γονέων σχολείων, αθλητικές ομάδες, κλπ, που θέλετε να βοηθήσετε, μπορούν  να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή Αντώνη Μάνο στο  [email protected]  για να προστεθεί στον κατάλογο.
Θα τηρηθούν αυστηρώς τα μέτρα προστασίας από τον covid19, σύμφωνα με την πολιτική προστασία και δεν θα επιτραπεί η συγκέντρωση ατόμων από τους συλλόγους, πέρα των εθελοντών οδηγών των συλλόγων, των εκπροσώπων των συλλόγων(ένα άτομο από κάθε σύλλογο) και του αξιωματικού της ΕΛΑΣ (Γ.Μακαβός) μέχρι 4 άτομα.
Η συγκέντρωση των ειδών ανάγκης θα γίνει απευθείας σε φορτηγάκι, έξω από την εκκλησία στην οδό Αγίου Γεωργίου, για λόγους προστασίας της υγείας μας, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση ατόμων σε κλειστό χώρο.
Οι πολίτες θα αφήνουν τις σακούλες τους και θα φεύγουν για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.
Η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις, θα τηρηθούν υποχρεωτικά.
Πάντα με συνέπεια απέναντι στον πολίτη και στις αρχές του κράτους.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.