Μπρο…Status η ενημέρωση και η ψυχαγωγία – Στους 107,7 θα πνέει άλλος αέρας σε λίγο

Μπρο…Status η ενημέρωση και η ψυχαγωγία – Στους 107,7 θα πνέει άλλος αέρας σε λίγο

Νέος αέρας θα πνέει στα fm σε λίγες ημέρες !!!!! 

Στελεχωμένος με μία έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, με το Δημήτρη Βενιέρη επικεφαλής και με γνωστούς και καταξιωμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ο ραδιοφωνικός σταθμός έχει στόχο να καλύψει πλήρως την ανάγκη των ακροατών για ενημέρωση και ψυχαγωγία από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Στον Status 107,7 στόχος είναι η ενημέρωση για ό,τιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο να  είναι άμεση, ενώ η μουσική και η ψυχαγωγία να έχουν «ταυτότητα» !

Ο Δημητρής Βενιέρης δηλώνει «Η απόφασή μου να αναλάβω για ακόμη μια φορά τον σχεδιασμό και λειτουργία ενός μεγάλου –για τα δεδομένα της πόλης- ραδιοφωνικού σταθμού αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολη. Και αυτό γιατί αφενός μεν είναι σαφώς καλύτερο το οικονομικό περιβάλλον και αφετέρου οι εμπειρίες και οι γνώσεις που προσέθεσα αυτά τα χρόνια με κάνουν να είμαι περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ για το εγχείρημα».

Δείτε την δυναμική ομάδα που τον πλαισιώνει και “καρφώστε” την βελόνα του ραδιοφώνου σας στους 107,7 για τους απολαύσετε όλους:

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.