Νέα δρομολόγια από τον ΟΣΕΘ για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος

Νέα δρομολόγια από τον ΟΣΕΘ για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος

Με νέες υποστηρικτικές λεωφορειακές γραμμές σκοπεύει να αντιμετωπίσει ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης τα κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία αναμένεται να προκληθούν από την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Fly Over. Από αύριο ξεκινούν τα δρομολόγια των δύο πρώτων γραμμών.

Τα δύο νέα δρομολόγια εξπρές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα από τις εργασίες κατασκευής του Fly Over. Οι γραμμές θα λειτουργούν από την ΚΤΕΛ ΑΕ τις ώρες αιχμής από τις επτά το πρωί έως τις πέντε το απόγευμα.

Η νέα γραμμή Νο. 43 «Τοπικό Ευόσμου» με την ονομασία Νο 43Υ «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη» θα ενώνει τον Τερματικό Σταθμό Κάτω Ηλιούπολης τον Εύοσμο με τον Τερματικό Σταθμό «Βούλγαρη» διαμέσου των οδών Καραολή Δημητρίου, Λαγκαδά, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Εγνατία & Κων. Καραμανλή στη μετάβαση και με μικρές διαφοροποιήσεις δια μέσω των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου, Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου, Αγ. Δημητρίου στην επιστροφή.

Η δεύτερη γραμμή Νο. 45 «Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία – Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής – Cosmos» με την ονομασία Νο 45Υ «Τ.Σ. ΚΤΕΛ Μακεδονία – Α.Σ. ΙΚΕΑ» θα ενώνει τον Τερματικό Σταθμό «ΚΤΕΛ Μακεδονία» με τον Ανατολικό Σταθμό ΙΚΕΑ διαμέσου των οδών Γιαννιτσών, 26ης Οκτωβρίου, Εγνατία, Ι. Δραγούμη, Μητροπόλεως, Μεγ. Αλεξάνδρου Αδριανουπόλεως, Γεωργικής Σχολής (στη μετάβαση) και διαμέσου των οδών Βασ. Όλγας, Τσιμισκή, Γιαννιτσών (στην επιστροφή).

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στην πόλη που εντείνεται από τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα. Η μετακίνηση και με τα αστικά λεωφορεία είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένη.

Η έναρξη των εργασιών κατασκευής του Fly Over, έχει προσδιοριστεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.