Νέα κακοκαιρία από τη Δευτέρα

Πρόγνωση για Δευτέρα 15-04-2019
Γενικά χαρακτηριστικά – προειδοποιήσεις

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χωρά. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, τη νύχτα στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια απο ανατολικές και στην υπόλοιπη χωρά απο δυτικές διευθύνσεις, τοπικά 5 και βαθμιαία εως 6 μποφόρ.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Τα φαινόμενα απο το βράδυ θα εξασθενήσουν κυρίως στη Θράκη.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά εως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απο 06 εως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα απο αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 που απο το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απο 09 εως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και κεντρικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα απο το βράδυ πιθανόν να είναι έντονα.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στα βόρεια θα εξασθενήσουν, ενώ τη νύχτα στα νοτιά θα ενταθούν.
Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νοτιά αρχικά δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως το απόγευμα, τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.