Νέα σχολεία στο Ωραιόκαστρο

0
563

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα σχολεία στο Ωραιόκαστρο
Με ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου εισηγείται και αποδέχεται την ίδρυση του ΕΠΑΛ Ωραιοκάστρου και του 3ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου, καθώς επίσης την αναβάθμιση του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση η ίδρυση και αναβάθμιση των εν λόγω σχολείων κρίνονται απολύτως αναγκαίες καθώς θα δώσουν λύσεις τόσο στα κτιριακά προβλήματα των σχολείων του Παλαιοκάστρου, όσο και στις οικογένειες όπου τα παιδιά τους μετακινούνται εκτός των ορίων του δήμου για την παρακολούθηση μαθημάτων ΕΠΑΛ.
«Ευελπιστούμε ότι το υπουργείο Παιδείας και οι αρμόδιοι φορείς θα αποδεχθούν τις εισηγήσεις των διευθύνσεων εκπαίδευσης σχετικά με την ίδρυση και αναβάθμιση των παραπάνω σχολικών μονάδων οι οποίες θα δώσουν ανάσα στο σοβαρό πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο διευρυμένος δήμος», αναφέρει ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

Σχολειο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.