Νέες συλλήψεις στο ΑΠΘ και στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ.

 

Συνελήφθησαν 6 άτομα για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 

 

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες (11-07-2019) σε χώρους εντός, εκτός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, ένας 19χρονος ημεδαπός και πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 33 έως 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

 

Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.