Νέες ώρες πλεύσης με τον «Άγιο Γεώργιο»

Νέες ώρες πλεύσης με τον «Άγιο Γεώργιο»

Ξένοιαστες θαλάσσιες διαδρομές για τις ελκυστικές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού, υπόσχονται τα καθημερινά δρομολόγια με το παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES.

Το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος, το οποίο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά αρμενίζει στα γαλήνια νερά του Θερμαϊκού κόλπου, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές, ρεμβάζοντας και απολαμβάνοντας τη σύντομη διαδρομή εν πλω, οικονομικά, άνετα και ευχάριστα.

Τα δρομολόγια

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, έχοντας ως αφετηρία το Λιμάνι/Προβλήτα Α’ της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών και αντίστροφα.

Οι νέες ώρες αναχώρησης είναι:

από Λιμάνι Θεσσαλονίκης/Προβλήτα Α’: 09.30, 12.15, 14.45, 18.25.
από Λευκό Πύργο: 09.45, 12.00, 14.30, 18.15
.

Αντίστοιχα, από τα παράλια του Θερμαϊκού οι ώρες αναχώρησης είναι:
από Περαία: 11.00, 13.30, 17.15, 19.35.
από Νέους Επιβάτες: 10.45, 13.15, 17.05, 19.25.  

Τα εισιτήρια

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο KARAVAKI Άγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 9 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Αντίστοιχα, για το μειωμένο εισιτήριο το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ για τη μονή διαδρομή και στα 5 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης κάρτας 10 διαδρομών με κόστος 25 ευρώ.

Να διευκρινιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Ο Άγιος Γεώργιος

Το παραδοσιακό KARAVAKI Άγιος Γεώργιος που μεταφέρει το κοινό καθημερινά προς/από τις πανέμορφες κοντινές ακτές της Θεσσαλονίκης, διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2x180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα.

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο Άγιος Γεώργιος διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων.

Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.