Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών

0
426

Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών

Έχοντας πλούσια εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και απόλυτα ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού της χώρας, η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ως  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια παροχής Πρώτων Βοηθειών, συνολικής διάρκειας 10 ωρών που εξασφαλίζουν επιτυχία στις εξετάσεις, για τη λήψη πιστοποιητικού από την ACTA.

Χρόνος υλοποίησης του Προγράμματος

 

22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018

 

Χώρος διεξαγωγής της Εκπαίδευσης

 

Στην επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εκπαίδευσης, η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άριστη εκπαίδευσή σας. Τα σεμινάρια θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης για «Παροχή Πρώτων Βοηθειών», διάρκειας 10 ωρών, υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας, στην διεύθυνση Βάκχου 19-23 στη Θεσσαλονίκη (δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό).

 

Κόστος Συμμετοχής

 

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα και στις εξετάσεις πιστοποίησης ανέρχεται στο ποσό των 150 Ευρώ. Γίνεται έκπτωση 20% σε όσους έχουν παρακολουθήσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ή στο ΚΕΚ POLIS.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές επικοινωνήστε με την “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ” στο τηλέφωνο 2310 500191.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.