Νεκρός βρέθηκε ο 42χρος που είχε εξαφανιστεί απο την Καβάλα

Νεκρός βρέθηκε ο 42χρος που είχε εξαφανιστεί απο την Καβάλα

Ο  42χρονος, είχε εξαφανισθεί την 12/12/2020, από την Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, με το αυτοκίνητό του. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT το βράδυ της 15/12/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 16/12/2020, έλαβε κλήση από πολίτη για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του αγνοούμενου, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νεγρίτα Σερρών.  Η πληροφορία μεταφέρθηκε και διασταυρώθ8ηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο άτυχος 42χρονος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός σε αρδευτικό κανάλι, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το αυτοκίνητο…

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο.  

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.