Νικητής ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ << ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΑ 2014 >>
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ << ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΑ 2014 >> ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΥΠΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ , ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ .
MVP ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΑΔΕΊΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΦΟΥΤΣΙΤΣΑΚΗ ΔΩΡΑ . ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ κ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ , Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ , ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΆ , Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ .
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΤ , ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ . ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΠΒΛΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ .IMG_5370.JPG

IMG_5369.JPG

IMG_5368.JPG

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.