Νικολέττα Ράλλη: «Φεύγεις παχύς από τη Θεσσαλονίκη αλλά ευτυχισμένος παχύς»

[ad_1]

Νικολέττα Ράλλη: «Φεύγεις παχύς από τη Θεσσαλονίκη αλλά ευτυχισμένος παχύς»

Για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το «Όλα καλά» στο Makedonia TV αλλά και για το εβδομαδιαίο πηγαινέλα στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της εκπομπής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νικολέτα Ράλλη.

 

 

Καινούργιους φίλους στη Θεσσαλονίκη έκανες;
«Ναι, και πρώτα απ’ όλα, τα παιδιά από το κανάλι»

Τι σου αρέσει περισσότερο στη συμπρωτεύουσα συγκριτικά με την Αθήνα;

«Οτι είναι όλα κοντά και δεν χρειάζεται να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις. Κίνηση η πόλη έχει, αλλά επειδή δεν έχει το μέγεθος της Αθήνας, μπορείς να βρίσκεσαι στον προορισμό σου σε συντομότερη ώρα απ’ ό,τι στην Αθήνα. Επίσης μου αρέσει πολύ το φαγητό της Θεσσαλονίκης. Φεύγεις παχύς, αλλά ευτυχισμένος παχύς»

Προσέχεις και τη διατροφή σου και κάνεις και γυμναστική…
«Γυμναστήριο είχα να κάνω τρία χρόνια και ξεκίνησα χθες. Αυτό που κάνω είναι ότι περπατάω πολύ και σίγουρα παίζει ρόλο και ο μεταβολισμός. Όσον αφορά τη διατροφή, δεν θα παραγγείλω συχνά απέξω πίτσα ή σουβλάκι. Πράγματι κάνω υγιεινή διατροφή»

Καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή όπως είχες κάνει πριν από αρκετές σεζόν στο Star, θα ξαναέκανες;
«Κάνω τώρα καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Είναι μια καθημερινή εκπομπή lifestyle»

Τι αναμνήσεις σού έχει αφήσει εκείνη η συνεργασία σου;
«Πάνε πολλά χρόνια. Μπορώ να σου πω για το MTV που είναι πιο πρόσφατο. Δεν θυμάμαι να σου πω κάτι. Είναι μια παλιά ιστορία και έγιναν πολλά άλλα πράγματα στα επαγγελματικά μου από τότε», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.