Νυχτερινές πεταλιές στο δάσος του Ωραιοκάστρου

ποδηλατο νυχταMια διαφορετική εμπειρία έχουν την ευκαριά να ζήσουν στο Ωραιόκαστρο οι λάτρεις του ποδηλάτου.Έναν αγώνα κάτω από διαφορετικές συνθήκες σε ένα ιδιαίτερο δάσος
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκάστρου διοργανώνει Νυχτερινό Αγώνα Ποδηλάτου Βουνού στον ορεινό όγκο του Ωραιοκαστρου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Σαββατο 6 Ιουλιου 2013

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

Πλατεία Ολυμπιάδος (παιδοπολη) – Ωραιόκαστρο (στο χώρο της εκκίνησης θα υπάρχει έκθεση ποδηλατικών προϊόντων)

View Mtbr.gr Spots in a larger map

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία Ολυμπιάδος (παιδοπολη) 2 x 12km = 24km

Η διαδρομή του αγώνα θα είναι άρτια σηματοδοτημένη 3 ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα με ειδικά ανακλαστικά σήματα για τον συγκεκριμένο τύπο αγώνα. Για την ασφάλεια των αθλητών θα βρίσκονται στον αγώνα μέλη της ομάδας διάσωσης

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 20:30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ 15 εως 18 ετών (υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα)
ΑΝΔΡΩΝ 19 έως 29 ετών
Κατηγορία 30 εως 39 ετων
Κατηγορία 40 έως 49 ετών
Κατηγορία + 50
Κατηγορία Νεανίδων/Γυναικών (1 κατηγορία)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και φυσική κατάσταση και η εμπειρία τους μπορεί να βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας νυχτερινής trail διαδρομής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ανήλικοι από 15 μέχρι 18 χρονών με την παρουσία κηδεμόνα, που θα υπογράψει σχετική δήλωση. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (κράνος και ειδικό φωτιστικό σώμα) και τα ποδήλατά τους να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα (πριν την εκκίνηση όλοι οι αθλητές θα ελεχθούν αν ο εξοπλισμός τους είναι πλήρης για τον συγκεκριμένο τύπο αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι και έχουν δηλώσει συμμέτοχη ήδη ο διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να τους επιστρέψει το αντίτιμο της συμμετοχής)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.