Ξεκινάει σε λίγες μέρες η δίκη για τον δρόμο του Ωραιοκάστρου

δρομΠροσδιορίστηκε και ξεκινάει σε λιγότερο από έναν μήνα η δίκη για τον δρόμο του Ωραιοκάστρου όπου  δικαιοσύνη τελικά θα αποφάνθει εάν πραγματικά ζημιώθηκε κατά 815.000 ευρώ από την κατασκεύη του, το Ελληνικό δημόσιο
Στις 22 Ιούλιου λοιπόν στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 28 άτομα μεταξύ τωνοποίων ο τότε αναπληρωτής αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης και άλλα 27 άτομα που παραπέμπονται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων με την κατηγορία της απιστίας, η οποία για κάποιους από τους κατηγορούμενους αποδίδεται με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, σύμφωνα με τον οποίο προβλέπεται ακόμη και η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Ωστόσο εισαγγελικές πηγές απέφυγαν χθες να διευκρινίσουν ποιους από τους 28 αφορούν οι επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50. Το παράδοξο είναι ότι μεταξύ των 28 παραπέμπεται να δικαστεί και ο υπάλληλος της νομαρχίας, ο οποίος είχε προβεί στις σχετικές καταγγελίες μετά τις οποίες άρχισε ο έλεγχος από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, στα πορίσματα των οποίων στηρίχθηκε η ογκώδης δικογραφία, που αριθμεί περί τις 900 σελίδες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.