Ξεκινάει το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Λαγκαδά

2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Λαγκαδά: 25 – 29 Οκτωβρίου στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο

Ο Δήμος Λαγκαδά διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Οκτωβρίου στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά.

Το φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την διπλή απελευθέρωση της πόλης του Λαγκαδά την 27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και την 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Το φεστιβάλ διανύει τον δεύτερο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του και στόχος του είναι η ενίσχυση και προβολή της τοπικής και όχι μόνο ερασιτεχνικής θεατρικής παραγωγής. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πέντε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις με ποικιλία θεμάτων σε έργα Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων.

Οι παραστάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και κατά τη διάρκεια της θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η ώρα έναρξης είναι κοινή για όλες τις παραστάσεις στις 20.00 μμ.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με την παράσταση «Η Κυρά της Πόλης» μια ιστορία για την Λωξάνδρα από τη θεατρική ομάδα Μυγδονίας «Θεατροποινίτες» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Δράσει» Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

afisa festival theatrou 2018.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.