Οικογενειακός αγώνας στα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης αφιερωμένος στα 100 χρόνια Γενοκτονίας Ποντίων

Οικογενειακός αγώνας στα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης

 

Στις 19 Μαϊου θα γίνει στη Νέα Παραλία  Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο αγώνας Βίκος Street Relays που για φέτος είναι αφιερωμένος στην επέτειο των 100 ετών από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Με τη νέα μορφή τoυ φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου, στο αγώνισμα 4×1000μ. εκτός από τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μικτή στην κατάταξη, θα υπάρχει  απονομή και στην κατηγορία οικογενειών, δίνοντας έτσι κίνητρο στις οικογένειες να πάρουν μέρος και να εμφυσήσουν στα παιδιά τους την αγάπη για τον αθλητισμό.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να συμμετέχει οικογένεια με τουλάχιστον δύο μέλη που πρέπει να έχουν πρώτου βαθμού συγγένεια, ενώ όποιο μέλος τρέξει διπλή διαδρομή πρέπει να το κάνει εναλλάξ. Το ηλικιακό όριο είναι από 10 ετών και πάνω.

Τα αγωνίσματα των Bίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης που αρχίζουν στις 10.30 την Κυριακή 19 Μαϊου:

  • 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)
  • 500μ.επετειακός περίπατος (όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας και φύλου)
  • 4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)
  • 4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
  • 4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

 

Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα www.relays.gr., αλλά και στα Κέντρα Εγγραφών στη Θεσσαλονίκη έως και τις 17 Μαΐου, στα εξής καταστήματα της WATT+VOLT Μεγάλου Χορηγού των αγώνων:

  • Ίωνος Δραγούμη 4, Κέντρο Θεσσαλονίκης,

(Δευτέρα-Τετάρτη 09:00-17:00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00 / Σάββατο 09:00-16:00)

  • Αριστοτέλους 64, Εύοσμος,

(Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-15:30 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-21:00)

  • Αγ. Γεωργίου 13, Νέα Μουδανιά,

(Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-14:00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-20:00)

 

O φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος σε όλο τον Ποντιακό Ελληνισμό ως ελάχιστος φόρος τιμής στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες του Πόντου που υπήρξαν θύματα της γενοκτονίας του 1919. Στις 11:00 θα ξεκινήσει ένας συμβολικός περίπατος 500μ. από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και θα καταλήξει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Τα Βίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν, ο ιστορικός αθλητικός (προσφυγικός) σύλλογος “Ερμής 1877” και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με Ποντιακούς και Αθλητικούς Συλλόγους της Μακεδονίας, καθώς επίσης και την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έσοδα από τους αγώνες σκυταλοδρομίας θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για σχολεία και σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία, καθώς το Ypostirixis Group. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: [email protected] (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), [email protected] (για θέματα media), [email protected] (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.