Οι απολύσεις στην Cyanogen καθιστούν "κλινικά νεκρό" το CyanogenMod!

[ad_1]

Η Cyanogen είναι μία εταιρεία η οποία είναι γνωστή στους περισσότερους “ψαγμένους” χρήστες για την ανάπτυξη του CyanogenMod, του open-source λειτουργικού, το οποίο πρόκειται για μία εναλλακτική πρόταση στον κόσμο του Android. Από ότι φαίνεται τα πράγματα δυστυχώς δεν πηγαίνουν και τόσο καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους δημιουργούς του CyanogenMod, καθώς όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή οι υπεύθυνοι της εταιρείας προχώρησαν στην απόλυση 30 εργαζομένων από τα κεντρικά γραφεία της Cyanogen Inc.

Cyanogen Mod 2

Οι περικοπές στις θέσεις εργασίας πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο τμήμα του open source development και γνωρίζουμε ότι τα γραφεία που επηρεάστηκαν είναι στο Palo Alto της California και στο Seattle, ενώ όπως ακούγεται τα γραφεία της Cyanogen στην Λισαβόνα και στην Ινδία έχουν σχεδόν κλείσει. Υπολογίζεται ότι οι 30 παραπάνω περικοπές αφορούν στο 1/5 του εργατικού δυναμικού της Cyanogen και το γεγονός ότι αφορούν κυρίως από το τμήμα που ασχολείτο πάνω στην ανάπτυξη του CyanogenMod καθιστούν το μέλλον του εναλλακτικού OS εξαιρετικά αβέβαιο και σκοτεινό. Παρά τα φιλόδοξα σχέδια των δημιουργών του, το CyanogenMod δεν κατάφερε να βρει έρεισμα στην αγορά, για αυτό και πλέον η γνωστή εταιρεία για να μπορέσει να διασωθεί και να συνεχίσει την λειτουργία της αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον της 100% στην ανάπτυξη εφαρμογών.

The post Οι απολύσεις στην Cyanogen καθιστούν “κλινικά νεκρό” το CyanogenMod! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.