“Οι κυρίες της αυλής” απο το Ωραιόκαστρο συμμετέχουν στο 22ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

“Οι κυρίες της αυλής” απο το Ωραιόκαστρο συμμετέχουν στο 22ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Είκοσι δύο χρόνια συμπληρώνει φέτος το πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας «και, παρά τις αντίξοες συνθήκες τα δύο τελευταία καλοκαίρια, το… Γκατζολάκι βάζει τα δυνατά του για να αντεπεξέλθει άλλη μία φορά στις προκλήσεις, με επιμονή και υπομονή όπως πάντα», σημειώνουν οι διοργανωτές του θεατρικού εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος».

Το 22ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας δίνει και φέτος το παρόν από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Νέας Ορεστιάδας, κάθε βράδυ στις 21:00΄, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της covid-19.

Το πρόγραμμα
Δευτέρα 30/08: Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας “Ο Μέγας Αλέξανδρος” (Δήμος Ωραιοκάστρου) με το έργο Οι Κυρίες της Αυλής του Δημήτρη Γιαννουκάκη.

Τρίτη 31/08: Θεατρική Ομάδα “Κουμπί Πανικού” (Αθήνα) με το έργο Τα κορίτσια δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο της Marta Buchaca.

Τετάρτη 01/09: Ομάδα Τέχνης Α.Ν. Αφηγηματικός Νους (Ιωάννινα) με το έργο Δείπνο με ανανά του Πάνου Ζώη  & Θεατρική Ομάδα “Προσέγγιση” (Αθήνα) με το μονόλογο Ρέκβιεμ του Γιάννη Ρωμανού.

Πέμπτη 02/09: Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου (Καβάλα) με το έργο Η Περιφέρεια του Γιώργου Σουρρή.

Παρασκευή 03/09: Θεατρική Ομάδα Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με το έργο Φόνος στην οδό Λουρσίν του Ευγένιου Λαμπίς.

Σάββατο 04/09: Ονειρόδραμα Κοζάνης με το έργο Η νύχτα των μυστικών του Γκάμπριελ Αρούτ.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.