»Οι νεράιδες του Πόντου»

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ στα πλαίσια των δράσεών της για την επέτειο συμπλήρωσης ενός αιώνα από τον ξεριζωμό και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Παμπουκίδου ” Οι νεράιδες του Πόντου”.


Η παρουσίαση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου ” Αλέξανδρος Υψηλάντης” παρουσία μεγάλου πλήθους που κατέκλυσε την αίθουσα.


Αποσπάσματα απ το βιβλίο διάβασαν ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας της ΕΠΩΦ Γιάννης Γεωργιάδης και η ηθοποιός Θεώνη Κοσμά.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκαν χορεύτριες και χορευτές ποντιακών χορών του συλλόγου καθώς και η παιδική ομάδα που ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια. Ποντιακά τραγούδια απέδωσε επίσης ο Θοδωρής Κοτίδης ενώ προβάλλονταν συναρπαστικά βίντεο.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λάκης Σημαιοφορίδης και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης.


Απευθύνουμε πολλές ευχαριστίες στον διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιο Θυμιατή για τις πολλαπλές διευκολύνσεις που παρέχει στον σύλλογό μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.