Οκτασφράγιστος ο δημοτικός αθλητικός χώρος Ωραιοκάστρου

Οκτασφράγιστος ο δημοτικός αθλητικός χώρος Ωραιοκάστρου

Δεκάδες καταγγελίες δέχτηκε το oraiokastro24 από πολίτες της πόλης που προσπάθησαν να μπουν μέσα στον αύλειο αθλητικό χώρο του Ωραιοκάστρου, στο Κονταξοπούλειο γυμναστήριο, με σκοπό να κάνουν ένα περίπατο και να παίξουν τα παιδιά τους αλλά δυστυχώς τον βρήκαν οκτασφράγιστο.

Οκτασφράγιστο κυριολεκτικά καθώς και οι οκτώ πόρτες του ήταν  κλειδαμπαρωμένες.

Βάση λογικής δικαίως η πόρτα  της Παιδικής Χαράς ήταν κλειστή, καθώς επίσημα δεν έχει οριστικοποιηθεί η λειτουργία των παιδικών χαρών, η τελευταία ενημέρωση έλεγε ότι ο εκάστοτε Δήμος θα αποφασίσει πότε θα λειτουργήσουν έπειτα από την απαγόρευση που όρισε η κυβέρνηση με σκοπό τη μη εξάπλωση του κορονοϊού . Μία απόφαση για την επαναλειτουργία που επίσημα  τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Οι υπόλοιπες όμως πόρτες εισόδου για τους περιπατητές και για να παίξουν τα παιδιά μπάλα ή να κάνουν ποδήλατο ποιος ο λόγος που ήταν κλειστές;

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ.Δαμιανό Ιωσηφίδη και μας εξήγησε ότι λόγω κορονοϊού βάση των μέτρων που όρισε η κυβέρνηση για τους αθλητικούς χώρους έπρεπε οι φύλακες να μοιραστούν στον ενιαίο δήμο Ωραιοκάστρου.  Αποτέλεσμα αυτού ήταν το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει φύλακας για το Κονταξοπούλου γυμναστήριο, στο οποίο κρίνεται απαραίτητη η παρουσία φύλακα  όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος καθώς υπάρχει η επικινδυνότητα πρόσβασης στην πισίνα του κολυμβητηρίου είναι πάρα πολύ εύκολη.
Δεσμεύτηκε ο αντιδήμαρχος ότι από αύριο η κατάσταση θα αλλάξει, κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου να απολαύσει τον αύλειο χώρο του αθλητικού κέντρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.