Ολα όσα δεν γνωρίζεται για το ΠΕΔΥ Ωραιοκάστρου

Μετά από προτροπή συμπολιτών μου γράφω αυτό το κείμενο για την ενημέρωση σας.Τόσο για τους πολίτες Ωραιοκάστρου όσο και για τους πολίτες των γύρω περιοχών .
Πεδυ
Στο ΠΕΔΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ θα βρείτε:
Παθολόγο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και
Γενικό Ιατρό κάθε Πέμπτη.
Το ιατρείο μένει κλειστό μόνο Τρίτη .

Η επίσκεψη ,η εξέταση ,η συνταγογράφηση και το κλείσιμο ραντεβού είναι ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.
Το τονίζω γιατί πολύς κόσμος πιστεύει πως οφείλει να πληρώσει κάτι.
Σε κάθε σας επίσκεψη σε ιατρείο ΠΕΔΥ ,να έχετε το βιβλιάριο σας εάν είστε ασφαλισμένοι και οι ανασφάλιστοι οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ σας.
Εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι αρκεί να έχετε ραντεβού το οποίο κλείνετε στα τηλέφωνα: 2310518201 και 2310513769 ,μόνο με το ΑΜΚΑ σας .
Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί 8.00 με 13.30 καθημερινά.

Στην περίπτωση που κάποιος είναι ασθενής (πχ γρίπη,γαστρεντερίτιδα κλπ) εξετάζεται από τον ιατρό ως έκτακτο περιστατικό και δεν χρειάζεται να προγραμματίσει ραντεβού.
Τα χρόνια νοσήματα (πχ Υπέρταση,Διαβήτης κλπ) υποχρεωτικά με ραντεβού.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ,κλείστε το ραντεβού που επιθυμείτε πριν τελειώσει η φαρμακευτική αγωγή του προηγούμενου μήνα.

ΕΝΕΣΕΙΣ γίνονται από τις νοσηλεύτριες 9.00 με 11.00 καθημερινά εκτός Τρίτης που το ιατρείο παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης προσωπικού.Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως αν έρθετε για παράδειγμα ,στη μια η ώρα δεν θα εξυπηρετηθείτε.
Κάθε Παρασκευή θα βρείτε εμένα στο Ιατρείο
(Αργυρώ Πανανάκη- Νοσηλεύτρια ΤΕ).

Το τηλέφωνο του Ιατρείου είναι : 2310695770
(7.00-15.00 καθημερινά εκτός Τρίτης)
ΟΔΟΣ:Λόρδου Βύρωνα 14
Το ιατρείο ΠΕΔΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ βρίσκεται απέναντι από τα γήπεδα τένις στο Κονταξοπούλειο (δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου).
Την Τρίτη που το Ιατρείο είναι κλειστό ,μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στα Ιατρεία Πεδυ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή μας, καθώς και στα Κέντρα Υγείας ή στα νοσοκομεία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στο τηλέφωνο του ιατρείου ΠΕΔΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Με σεβασμό στον πολίτη
ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΝΑΝΑΚΗ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.