Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με το «Άγιος Γεώργιος»  Ραντεβού την άνοιξη του 2021

Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με το «Άγιος Γεώργιος»
Ραντεβού την άνοιξη του 2021

Ραντεβού την άνοιξη του 2021 δίνει το αξιόπλοο παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES με τους εκατοντάδες φίλους του που έχει αποκτήσει, εδώ και επτά συνεχόμενα έτη, και συνδέει ακτοπλοϊκά, ξένοιαστα και με καλοκαιρινή διάθεση την πόλη της Θεσσαλονίκης με τις θελκτικές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.

«Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας να ταξιδεύετε με το KARAVAKI ‘Άγιος Γεώργιος’, και μάλιστα σε μια χρονιά ιδιόμορφη. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους ελάχιστους ξένους επισκέπτες που μας προτίμησαν για άλλη μια χρονιά και όλοι μαζί απολαύσαμε εν πλω όμορφες στιγμές με ασφάλεια και αξιοπιστία. Έχοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας και τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, δίνουμε ραντεβού για την άνοιξη του 2021» αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES Νίκος Τσαμασλής.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.