Οριστική απόφαση για την λειτουργία των σχολείων

2
5080

Ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Ωραιοκάστρου εκτός από το 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και το 1ο και 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου τα οποία θα παραμείνουν κλειστά λόγω τεχνικών προβλημάτων. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από σχετική συνεννόηση της δημοτικής αρχής και κυρίως των προέδρων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και Παντελή Πορφυριάδη, αντίστοιχα με τις διευθύνσεις των σχολείων.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου έχει εξασφαλισθεί η ομαλή πρόσβαση σε όλα τα σχολεία, καθώς έχουν καθαρισθεί όσοι αύλειοι χώροι είχαν ανάγκη αποχιονισμού. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι διευθύνσεις των σχολείων αναφορικά με το θέμα της θέρμανσης από τις οποίες και ζητήθηκε να ενεργοποιήσουν τη θέρμανση σε όλους τους χώρους των σχολείων εξασφαλίζοντας ικανοποιητική θερμοκρασία για αύριο το πρωί. Επισημαίνεται ωστόσο ότι λόγω του παγετού ίσως υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση των σχολικών κτιρίων.
Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των εκπαιδευτικών για τυχόν αργοπορία στην προσέλευση των μαθητών ή τυχόν απουσία αυτών λόγω των καιρικών συνθηκών.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.