Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ζητά εθελοντές για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ΕΥΑΘ

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ζητά εθελοντές για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ΕΥΑΘ

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμμετέχει, την Κυριακή 18 Μαΐου, στη διοργάνωση του δημοψηφίσματος για τη μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, που θα διεξαχθεί σε όλους τους Δήμους του νομού που εξυπηρετούνται από την Εταιρία Ύδρευσης- Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης και καλεί όσους πολίτες, φορείς, συλλόγους κλπ. επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην διεξαγωγή του.
Το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έξω από τα εκλογικά κέντρα της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, με τους γενικούς εκλογικούς καταλόγους και με το ερώτημα:
«Συμφωνείτε με την ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Ύδρευσης- Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ ΟΧΙ ή ΝΑΙ».
Η διενέργεια του εν λόγω δημοψηφίσματος διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ύστερα από πρόταση φορέων και συλλόγων και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου με την απόφαση 163/2014.
Όσοι εθελοντές επιθυμούν να συνδράμουν στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στους αριθμούς: 2313 304008 και το κινητό 6977 355230.

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.