Ο δήμος Ωραιοκάστρου πέτυχε την επιστροφή 26 ακινήτων από το Υπερταμείο

Ο δήμος Ωραιοκάστρου πέτυχε την επιστροφή 26 ακινήτων από το Υπερταμείο

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από επιστολή διαμαρτυρίας, που απέστειλε ο δήμος Ωραιοκάστρου προς τον Πρωθυπουργό (1/11/2018) για την παράνομη και αυθαίρετη μεταβίβαση 62 ακινήτων, που εδράζονται στην περιφέρεια του δήμου Ωραιοκάστρου στην «Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου» (Υπερταμείο), κατάφερε και πέτυχε την επιστροφή 26 ακινήτων.

Συγκεκριμένα με την επιστολή διαμαρτυρίας σε συνδυασμό με την κατάθεση της από 01.11.2018 αίτηση ακύρωσης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ενώπιον του ΣτΕ, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί, η Διοίκηση του δήμου κατάφερε – έπειτα από συντονισμένες ενέργειες – να εκδοθεί η υπ’ αριθ. 100/03.05.2019 απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Δ. Λιάκου, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 1626/10.05.2019 ΦΕΚ (Τεύχος β΄), σύμφωνα με την οποία από τα 62 συνολικά ακίνητα, εξαιρούνται της μεταβίβασης στην «Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου», τα 26 ακίνητα.

«Δεν εφησυχάζουμε, ο αγώνας συνεχίζεται με κάθε ένδικο μέσο, και για τα υπόλοιπα ακίνητα», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 2

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.