Ο Δ. Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις για 12 θέσεις – Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Ο Δ. Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις για 12 θέσεις – Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 12 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις αφορούν ειδικότητες όπως νηπιαγωγούς, απόφοιτους φυσικής αγωγής, μουσικών επιστημών και παιδαγωγούς.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Ωραιοκάστρου

  • Τέσσερα άτομα με κλάδο/ειδικότητα: ΠΕ Νηπιαγωγών / Νηπιαγωγών
  • Δύο άτομα με κλάδο/ειδικότητα: ΠΕ Φυσικής Αγωγής / ΠΕ Φυσικής Αγωγής
  • Ένα άτομο με κλάδο / ειδικότητα: ΠΕ Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης / ΠΕ Μουσικών Σπουδών
  • Πέντε άτομα με κλάδο/ειδικότητα: ΠΕ Παιδαγωγών / ΠΕ Παιδαγωγών

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ως εξής: Να αποστείλουν την αίτησή τους με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένη επιστολή (η σφραγίδα του ταχυδρομείου λαμβάνεται ως ημερομηνία υποβολής), απευθύνοντάς την στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76, Τ.Κ. 57013, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, επίσης με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχιακό κατάστημα Ωραιοκάστρου (Κομνηνών 76) ή δια εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στο τμήμα πρωτοκόλλου του Δήμου Ωραιοκάστρου (ισόγειο Δημαρχιακού καταστήματος)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσης ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου (Κομνηνών 76) για 10 ημέρες από 14 Ιουνίου 2024 έως και 23 Ιουνίου 2024.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.